Kurzy dějin umění - nově on-line!

Oblíbené kurzy dějin umění nabízíme také on-line!

Nejenom, že je můžete sledovat, odkud budete chtít a tak pohodlně, jak se vám zachce, ale kdyby vám něco náhodou uniklo, budete mít přednášku dostupnou ještě po vysílacím čase. Na výběr je hned ze dvou typů kurzů: Od starověku po současnost, který vás provede chronologicky základními érami dějin umění, a Fenomény, sledující vybrané fenomény uměleckého světa napříč časem a žánry.

.

Oba kurzy byly ještě před jejich zahájením vyprodané, takže touto on-line variantou navíc dostávají prostor i ti, na které se nedostalo. Sledujte jednu nebo hned obě facebookové události ( Fenomény  a  Od starověku po současnost), v nichž se vždy po skončení jedné přednášky dozvíte, co vás čeká na další. 

.

Kurzy vysílá Moravská galerie do světa každé úterý od 18 hodin a zakoupit si "vstup" na každou jednotlivou přednášku můžete skrze server GoOut. Jeden týden vás čeká přednáška z cyklu Od starověku po současnost, další z Fenoménů.

.

Od Nového roku se můžete podívat i na  reprízy již proběhlých přednášek! Jejich "vysílací" den bude čtvrtek.

.

Před zahájením přednášky na vaši e-mailovou adresu dorazí privátní odkaz na YouTube kanál galerie, potřebovat budete pouze internetové připojení.
Vstupenky v ceně 70 Kč zakoupíte nejpozději do 17:00 v den konání akce zde:  https://goout.net/cs/moravska-galerie-v-brne/pzytwdg/

Těšíme se na viděnou v on-line světě! 

 Kurzy dějin umění - nově on-line!

Přehled aktualit

Informace

Datum vložení aktuality
27/10/2020

Mapa stránek