VÝŽIVA

PÁTEK, 27. 9. 2019 OD 11 HODIN

VÝŽIVA: MATEŘSKÉ NAPLNĚNÍ

Jsem matka, a co dál? S příchodem mateřství mohou přijít pocity, že konečně náš život dostává nějaký vyšší smysl. Ale také to tak být nemusí. Doteď jsme nějakým způsobem žily, měly jsme své zvyklosti, věci, které nás naplňovaly. A teď? Ve vzduchu vzduchoprázdno, vakuum. Těžko říct, co bude za týden, za měsíc.

Pojďme spolu s psycholožkou, terapeutkou, laktační poradkyní a matkou dvou dětí Petrou Alexovou probrat pocity a zkušenosti, které se nám k tomuto tématu pojí. Nejsme jen matky. Jsme i  ženy, partnerky, přítelkyně, máme své zaměstnání, své koníčky. A i každá z těchto našich "rolí", může mít na danou situaci jiný pohled.

…………………………..

Mgr. Petra Alexová

Ve své terapeutické praxi a při laktačním poradenství se věnuje ženám a rodinám v období těhotenství, šestinedělí a mateřství. Díky svému vzdělání i vlastní mateřské zkušnosti vnímá, jak důležitá je pro rodiny a ženy zejména podpora v tomto období. Ve své práci kombinuje systemický přistup s relaxačními a imaginativními technikami, pracuje i s primárními porodními otisky a technikami zaměřenými na práci s tělem. 

 

Informace

Datum a čas
27/9/2019 11:00
Vstupné
30 Kč
Budova
Pražákův palác
Typ akce
beseda

Mapa stránek