Open Space Market 2 / nezávislá móda a design / Otevřeno

Ve dnech 6.-8. září 2013 proběhne druhý díl výběrového trhu české a slovenské nezávislé módy a designu Open Space Market. Třídenní událost se bude konat v reprezentativních prostorách Místodržitelského paláce Moravské galerie v Brně.

Celé přízemí Místodržitelského paláce bude volně přístupné návštěvníkům, kteří se zde za doprovodu příjemné hudby budou moci seznámit s tím nejlepším z české nezávislé módy a designu.

Na programu budou workshopy, hudební a taneční vystoupení, zajímavé občerstvení. Vstup na Open Space Market bude zdarma.

Otevírací doba:
Pá 6.9.2013: 14:00 - 22:00
So 7.9.2013: 10:00 - 22:00
Ne 8.9.2013: 10:00 - 17:00

Událost pořádá brněnská módní značka Lovemusic ve spolupráci s Moravskou galerií v Brně.

http://www.novetrhy.cz/trhy/open-space-market/

 

Mezi vystavujícími návrháři zaujme například značka La Mode de Boheme, která vyrábí opulentní, exoticky působící náhrdelníky z kůže a peří, slovenské retro dětské oblečení pro děti Mile nebo vintage kabelky a šperky Limi. Po delší době se do Brna vrací Merrygorando Concept Store, který nabízí širokou škálu svěžích produktů od autorského eko-friendly nábytku, přes originální autorská svítidla až k oblečení, módním doplňkům a hračkám. Poprvé se v Brně představí tvůrčí tiskařství …little illustrations, jehož pohlednice, alba či notesy jsou inspirované starými fotografiemi, dojemnými okamžiky lidského života a módou. Nakladatelství Meander nabídne krásné a oceňované knihy ze své produkce, určené zejména pro děti a mládež.

Pořádající značka Lovemusic představí během páteční módní přehlídky dámskou kolekci Dreamy Chase pro období jaro/léto 2014, která vznikla ve spolupráci s návrhářkou Janou Krčmovou a grafickou designérkou Bertou Zachrlovou. Čisté střihy halenek, sukní a šatů doplňují dramatické potisky divé zvěře. Barevnost vychází z přírodních barev, se kterými kontrastuje korálově červená a mentolová barva. Kolekce byla dosud představena pouze na přehlídkách veletrhu STYL a KABO a široké veřejnosti tak bude prezentována zcela poprvé.

Plakát k Open Space Marketu navrhla výtvarnice MgA. Vendula Chalánková, která vycházela z jednotného vizuálu projektu Otevřeno! a zároveň hravě použila různé galanterní potřeby pro zpracování fontu.

 

osm2 plakát s programem.jpg Leták s programem

Otevreno_Open_Space_Market (4).jpg

Otevreno_Open_Space_Market (5).jpg

Otevreno_Open_Space_Market.jpg

Informace

Datum a čas
od 6/9/2013 14:00
do 8/9/2013 17:00
Vstupné
vstup volný
Budova
Místodržitelský palác (přízemí, nádvoří)
Typ akce
výstava

Mapa stránek