Módní přehlídka / Otevřeno

Módní přehlídka Střední školy umění a designu, stylu a módy a Vyšší odborné školy Brno

Zveme vás do Místodržitelského paláce na módní přehlídku modelů studentů brněnské školy umění a designu, stylu a módy!

Modni_prehlidka_SS.jpg Modni_prehlidka_SS (1).jpg

Modni_prehlidka_SS (3).jpg Modni_prehlidka_SS (2).jpg


Střední škola umění a designu, stylu a módy a Vyšší odborná škola Brno 
Oděvní ateliéry při SŠ umění a designu, stylu a módy a VOŠ v Brně jsou výtvarně zaměřené vzdělávací programy, které připravují kvalifikované odborníky pro výtvarně - technickou činnost v oblasti tvorby oděvů.

Absolventi těchto oborů využívají poznatků, jež získali během studia v oděvní výrobě, v samostatné originální tvorbě a navrhování scénických kostýmů. Studenti jsou připravováni nejen teoreticky, ale především prakticky. Cílem výuky je co nejlépe připravit žáky nejen pro další studium na vysokých výtvarných a odborných školách, ale také jako samostatné výtvarníky - návrháře.

Během čtyřletého /SŠ/ a tříletého studia/ VOŠ/ mají studenti v široké nabídce školních a mimoškolních aktivit ukázat vysokou kvalitu a kreativitu svých prací. Důkazem toho je nepřeberné množství soutěží, výstav, přehlídek a ocenění nejen v naší republice, ale i v zahraničí. Brněnská škola oděvního designu patří mezi nejkvalitnější a nejlepší školy tohoto zaměření.

Vedoucí oddělení oděvního designu na Střední škole umění a designu, stylu a módy a Vyšší odborné škole Brno je Akad.mal. Marcela Čapkovičová.

 

 

Informace

Datum a čas
25/9/2013 17:00
Budova
Místodržitelský palác
Typ akce
večírek

Souvislosti

Odkazy
www.supsbrno.cz

Mapa stránek