Kreativní ráno #3

Kreativní rána, to jsou měsíční inspirativní setkání, na kterých si při kávě a občerstvení zdarma můžete vychutnat přednášky s různými zajímavými osobnostmi, které vynikly ve svém oboru a rády se podělí o své zkušenosti.

V úterý 4. 6. bude hostem Michal Kašpárek, novinář na volné noze, autor průvodce Poznej Brno. Průvodce místy, která nenajdete v průvodcích.

Michal bude mluvit o tom, jak nebýt kreativní a jak dělat věci kvalitně při minimální kreativitě.

Podívejte se na videoupoutávku ke Kretivnímu ránu v Brně #3.

O Kreativních ránech
Myšlenkou Kreativních rán je vytvořit v Brně kreativní prostředí, ve kterém je možné si u kávy a občerstvení vyslechnout inspirativní přednášky a začít svůj den plný nápadů a idejí. Jednou měsíčně mimo období letních prázdnin se uskuteční dvacetiminutová přednáška se zajímavou osobností, která se vydala vlastní cestou a tak se stala úspěšnou ve svém oboru. Po přednášce bude následovat dvacetiminutová diskuse, která umožní účastníkům vyjádřit se a sdílet své názory na danou problematiku. Snažíme se vytvořit neakademické intelektuální prostředí, ve kterém se budou lidé cítit příjemně, a které jim pomůže úspěšně nastartovat den pomocí kreativních přednášek a tvořivé diskuse. Kreativní rána si kladou za cíl, aby se jejich účastníci vzájemně inspirovali, vyměnili zkušenosti, navázali kontakty a podpořili ve svých stávajících činnostech. Tyto přednášky se budou konat ve všední dny vždy v 8:30, aby jejich účastníci ještě před desátou hodinou mohli nerušeně pokračovat ve svém studijním či pracovním dni s dobrým pocitem užitečně stráveného rána.

kreativni_rana.jpg

Informace

Datum a čas
4/6/2013 8:30
Budova
Místodržitelský palác (Barokní sál)
Typ akce
beseda

Mapa stránek