Moravská galerie je zase (sama) doma

Máme zase zavřeno. Sice nás moc netěší znovu probudit hashtag #moravskagaleriedoma, ale jsme připraveni! Jsme on-line!
.
.
Co vám nabízíme a co chystáme?
.
.
#moravskagaleriedoma
Na našem Facebooku, Instagramu nebo webu sledujte #moravskagaleriedoma. Budete mít nejen aktuální informace o našem provozu, ale hlavně budete jako první vědět o našem kompletním on-line programu.
.
program k výstavám
Stihli jsme to. Otevřeli jsme dva velké výstavní projekty: Rajlich 100 a Rafany. Pokud jste je nestihli navštívit na přelomu září a října, my se vám je budeme snažit přiblížit třeba krátkými videi nebo tak trochu jinými "komentovkami". Stejně tak nezapomeneme ani třeba na
Jurkovičovu vilu!
.
Five minutes Art(w)alk
Chcete si zlepšit angličtinu a dozvědět se něco zajímavého o dílech ze sbírek MG, ale nemáte teď moc příležitostí pro pilování konverzace? Tak právě pro vás připravujeme krátká videa z výstav a expozic MG s naší skvělou lektorkou Sonyou Darrow v anglickém jazyce. Bude to takový "talk" a "walk" v jednom.
.
Kurzy dějin umění on-line
Nejenom, že nás můžete sledovat, odkud budete chtít a tak pohodlně, jak se vám bude zachce, ale kdyby vám něco náhodou uniklo, můžete se na to podívat znova. Oba naše kurzy ( Fenomény a Od starověku po současnost) jsme ještě před jejich zahájením vyprodali, tak tímto ještě nabízíme prostor těm, na které se nedostalo.
.
on-line sbírky
Bavily vás instagramové kvízy? Chystáme pro vás nejenom je, ale i další svižné kratochvíle, které se budou více či méně týkat našich uměleckých sbírek či provozu galerie. Všechny předměty, které má Moravská galerie ve svých sbírkách, jsou dostupné v databázi: http://sbirky.moravska-galerie.cz/katalog. Můžete se do ní dnes ponořit a vynořit se až za pár týdnů.
.
YouTube videa
Chcete-li si připomenout nějakou vernisáž nebo poslechnout rozhovor s umělcem, mrkněte na náš YouTube kanál: https://www.youtube.com/user/videaMG/playlists.
.
pro děti
O vaše oblíbené pravidelné programy nepřijdete! Ve středu anglický program o knížkách A proč? Book club, ve čtvrtek Barevná dopoledne nebo workshop tutorialy přímo z výstavy, které pro vás nachystáme do snadné domácí on-line formy. Ve dnech a časech, na které jste zvyklí, si nalaďte facebookovou stránku Moravská galerie dětem a tvořte s námi - a zároveň doma!

960x 540_MGD

Přehled aktualit

Informace

Datum vložení aktuality
10/11/2020

Mapa stránek