Vídeňská secese a moderna

 

Uměleckoprůmyslové muzeum, Moravská galerie v Brně, Husova 14, Brno 19. listopadu 2004 - 27. února 2005 Připravila Moravská galerie v Brně ve spolupráci s Uměleckoprůmyslovým museem v Praze a Obecním domem Praha AUTOR VÝSTAVY Miroslav Ambroz a kolektiv ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ Ludvík Grym, Jindřich Škrabal Výběr exponátů Miroslav Ambroz, Andrea Březinová, Antonín Dufek, Anna Grossová, Pavel Jirásek, Martina Straková, Marta Sylvestrová, Petr Štembera, Eva Uchalová, Markéta Vejrostová PRODUKCE Miroslava Pluháčková, Alena Martyčáková Grafická úprava tiskovin Robert V. Novák Překlady do němčiny Bernd Magar INSTALACE Oddělení stavby výstav MG pod vedením Martina Ondruše, Firma Měřinský, Svatopluk Máša Restaurátorská příprava Karel Bečvář, Ivan Houska, Petr Janda, Martina Jarešová, Alexandra Kozánková, Miroslav Kluka, Lukáš Kůra, Petr Miklíček, František Sysel, Libor Urbánek, Pavel Veselý, Alena Waulinová, Marie Zmydlená KONTAKT PRO MÉDIA tisk@moravska-galerie.cz tel.: 532 169 174, 724 516 672

Fotografie určené ke stažení jsou k dispozici pouze pro novináře/novinářky a jejich použití je povoleno jen v souvislosti s Moravskou galerií v Brně.
Není-li v popiskách u fotografií uvedeno jinak, při reprodukování děl je vždy třeba uvádět: "Foto: archiv Moravské galerie v Brně" nebo "Foto: archiv MG".

Kontakt pro média
tisk@moravska-galerie.cz
T +420 532 169 174
M +420 724 516 672